Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
   
 
 
 
 
Produse

 
   

Tiparul lenticular creaza o imagine mult mai atractiva a produsului realizandu-se in cinci efecte: 3D, Flip, Animatie, Morph si Zoom sau combinatii intre acestea. Putand fi vizualizat prin iluminare directa din fata sau prin iluminare transmisiva din spate, vizualizarea nu necesita ochelari sau alte dispozitive optice ci pur si simplu cu ochiul liber.

 
   

Masinile noastre de tiparit de rezolutie inalta pot realiza panouri 3D pana la 1.20 m latime si 1.80 m inaltime. Putem sa tiparim o gama larga de materiale pentru a fi folosite ca bannere, postere, colantari autoturisme, panouri publicitare, tapet de perete. Folosind serviciile noastre puteti sa aduceti plus valoare proiectului dumneavoastra.

 
   

Tiparul digital este o modalitate de tiparire avantajoasa, in special pentru tirajele mici si foarte mici. Se caracterizeaza printr-un timp de executie scurt la o calitate impecabila si un cost convenabil. Se pot realiza astfel afise, brosuri, pliante, mape, felicitari, etichete, carti de vizita etc.

 
   

Tiparul offset da rezultate maxime in principal in cazul tirajelor medii si mari. Tehnologia avansata a echipamentelor si masinilor de tiparit asigura fidelitatea imaginii prin sistemul DI (masina de tiparit legata direct la calculatorul graficianului) si folosirea unor materiale ireprosabile.

 
   

Include servicii pentru realizarea printurilor de format mare. In aceasta categorie intra: planse, harti, postere si afise la dimensiuni mari. Echipamentele performante utilizate pentru crearea tiparului large format ofera o calitate de exceptie, asigurand  fidelitatea printului din punct de vedere al culorilor.

 
   

Prin parteneriate cu importatori directi putem asigura clientilor nostri o gama larga de materiale promotionale precum: brelocuri, mousepad, tricouri, insigne, coperti CD, brichete, cani, tricouri si multe altele. Personalizarea se poate face prin mai multe metode specifice fiecarui tip de obiect.

 
 
Sugestii Proiecte
 
     
 
Folositi avantajele imaginilor 3D, Flip sau animatie pentru cartile dumneavoastra de vizita:
 
 
 
Pentru  a pune in evidenta expozitia, standul sau prezentarea dvs. folosind imagini 3D;
 
 
 
Pentru a atrage atentia cu postere de mari dimensiuni Flip sau 3D;
 
 
Utilizati imaginile 3D si animate pentru personalizarea unor obiecte (magneti, insigne, brelocuri, etc);
 
 
Tansformati fotografia preferata intr-o imagine tridimensionala;
 
 
Folositi elementele de tipar lenticular pentru accente arhitecturale;
 
 
Fotografierea digitala a produsului dvs favorit si tipararirea lui in format 3D.
 
   
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru  orice idee sau proiect de prezentare in care pot fi folosite avantajele noului mod de tiparire.

 

 
 
 
 
 
  Tipar Lenticular     Tipar Digital     Tipar Offset     Tipar Large Format